Opening seizoen De Koepel met foto-expo Annelies Barendrecht t/m 3 juni 2017

De Koepelcommissie van

HET LUNTERSCHE BUURTBOSCH

NODIGT U GRAAG UIT

Uitkijktoren De Koepel in het Luntersche Buurtbosch is een rijksmonument waar fotografen en liefhebbers van deze kunstvorm een unieke ambiance vinden. Een locatie om te genieten van natuur, de foto-exposities en het magnifieke uitzicht.De toren is iedere dag geopend van 14.00 tot 17.00 uur, uitgezonderd maandag.

 Welkom bij de expositie van:

Fotograaf Annelies Barendrecht

Mensen en hun emoties staan bij Annelies centraal in beeld. Haar diepe interesse in de mens vertaalt zich in sprekende portretten waarbij de unieke karakters van het beeld spatten. De mens is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

3 prachtige fotoseries op drie verdiepingen:

‘Van Eduard naar Eveline’

‘Doorleefd Lunteren’

‘Oud Lunterse Dag’

De feestelijke opening wordt verricht door Johan Weijland, wethouder Kunst & Cultuur op zaterdag 1 april a.s. om 15.00 uur

 Deze expositie is te bezichtigen tot 3 juni 2017

Wij verzoeken u vriendelijk, als u met de auto komt, deze te parkeren aan de Boslaan. Om vervolgens wandelend (5 minuten) naar De Koepel te komen. Het wandel/fietspad naar De Koepel vindt u tegenover Hotel/Restaurant De Lunterse Boer, Boslaan 87 Lunteren. Vervolgens kunt u de borden volgen. Mensen die slecht ter been zijn mogen met de auto doorrijden.

Zie ook www.buurtbosch.nl